AGIS Fire & Security Oy on tehnyt liiketoimintakaupan Turvakolmio Group Oy:n kanssa koskien CCTV- ja Laivajärjestelmät -liiketoimintoja.

Liiketoimintakauppa astuu voimaan 17.5.2022, jonka jälkeen Turvakolmio Group Oy vastaa kyseisistä liiketoiminnoista ja näihin liiketoimintoihin liittyvistä asiakas- sekä päämiessuhteista.

Kauppa vahvistaa Turvakolmio Group Oy:n tarjoomaa osana turvaurakoita, ja parantaa osaltaan edelleen asiakaspalvelua.

Viimeisten vuosien kuluessa tapahtunut nopea kamera- ja laivajärjestelmien tekninen kehitys yhdistettynä laitteistojen käytettävyyden paranemiseen olisi vaatinut merkittäviä satsauksia kamera- ja laivajärjestelmien liiketoiminnan kasvattamiseen. Samanaikaisesti turvaurakoissa jo usean vuoden aikana nähty kehitys kulkee kohti laajempia kokonaistoimituksia, joissa kamerajärjestelmät ovat osa laajempaa kulunvalvontaa ja turvajärjestelmää. Nähtiin, että tässä vaiheessa on parempi luovuttaa liiketoiminta sellaiselle taholle, joka keskittyy omassa strategiassaan turvallisuuteen ja voi panostaa kameraliiketoimintoon osana ydinstrategiaa.
Uskomme, että Turvakolmio tarjoaa hyvän ympäristön palvella asiakkuuksia ja asiakastarpeita entistä paremmin.

Liiketoimintakaupan myötä AGIS Fire & Security Oy profiloituu vahvemmin paloturvatalona. Ydinstrategiaamme kuuluu vaativat paloturva- sekä äänievakuointiratkaisut aina järjestelmien suunnittelusta urakointiin sekä järjestelmien huoltoon ja ylläpitoon.

Lisätiedot:

Kimmo Karila, toimitusjohtaja, AGIS Fire & Security Oy, +358 40 045 8133
Pasi Tikkanen, varatoimitusjohtaja, Turvakolmio Group Oy, +358 45 670 1201

© Copyright 2018 AGIS Fire & Security. All Rights Reserved.