Kiinteät sammutusjärjestelmät

Kiinteä sammutusjärjestelmä

Kiinteä sammutusjärjestelmä automaattisesti havaitsee ja hälyyttää palon uhatessa sekä automaattisesti aloittaa sammutuksen suojatulla alueella.  AGIS Fire & Security tarjoaa laajan valikoiman järjestelmiä: erilaisia kaasusammutus- ja  sprinklerijärjestelmiä sekä vaahto- ja jauhesammutusjärjestelmiä. Laitteistot sammuttavat nopeasti ja tehokkaasti ympäristöystävällisellä tavalla. Järjestelmän tyyppi riippuu asiakkaan tarpeesta ja suojattavasta tilasta. AGIS Fire & Securityn kokeneet insinöörit suunnittelevat ja toteuttavat vaativimmatkin sovellukset.

Kiinteät  kaasusammutusjärjestelmät

server room 02.10.15 low

Mikäli kyseessä ovat arvokkaat laitteistot,  tuotteet tai esim. taideteokset, tehokas sammutusjärjestelmä   ei  ainoastaan ole tarpeellinen vaan  välttämättömyys vahinkojen estämiseksi.  Näihin olosuhteisiin  kaasusammutusjärjestelmä soveltuu parhaiten. Kyseisiä tiloja ovat esim. serverihuoneet, data centerit, arkistotilat ja museot jne.   Lue lisää

Kiinteät sprinkleri- ja  vaahtojärjestelmät

Kauppakeskuksissa, logistiikka- ja varastokeskuksissa sekä teollisuuslaitoksissa on elintärkeää rajata vahingot  mahdollisimman pienelle alueelle tehokkaan sammutuksen avulla. Yrityksemme tarjoaa palveluja vesi-ja vaahtosammutusjärjestelmien muutos- ja korjaustöissä.