Sammutus­järjestelmien huolto- ja ylläpito­palvelua yrityksille Oulussa

AGIS Fire & Securityn on palvellut asiakkaita paikallisin voimin Pohjois-Suomessa yli neljän vuoden ajan. Kestävät asiakassuhteet ovat luoneet pohjan toiminnan kehittämiselle. Vahvuutena ovat AGIS Fire & Securityn laaja sammutusjärjestelmien osaaminen ja henkilöstön ammattitaito.

Haastattelimme tähän juttuun Tommi Hietalaa, joka vastaa AGISin Pohjois-Suomen asennus- ja huoltopalveluista. Mukana oli myös AGISin toimitusjohtaja Kimmo Karila. 

Tommilla on lähes 10 vuoden kokemus asennus- ja huoltotöistä AGISilla, minkä lisäksi hän on juuri hankkinut tuoretta osaamista salkkuunsa: Tommi valmistui insinööriksi Lapin ammattikorkeakoulusta sähkö- ja automaatiotekniikan linjalta helmikuussa 2024.

”Tutkinto on kattava ja vahvat ammatilliset valmiudet tarjoava yhdistelmä sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Pidän yhdistelmää – aiemman LVI-tutkintoni rinnalla – merkittävänä etuna omalle ammattiuralleni, mutta myös asiakkaillemme. Heidän tiloissaan tarvitaan laajaa näkemystä nykyaikaisesta talotekniikasta ja sammutusjärjestelmistä”, Tommi kertoo.

Osaamista vahvistaa pitkään jatkunut ura AGISilla

”Kun suoritin LVI-tutkintoa, hain ja pääsin AGISille työharjoitteluun, mikä johti tälle urapolulle: kahdeksan vuoden aikana minulla on ollut mahdollista opiskella uusi tutkinto ja käynnistää toiminta AGISin tiimin kanssa Oulussa”, Tommi sanoo.

Tommi Hietala vastaa nyt palvelutuotannosta Oulussa AGISin koko tiimin vahvistamana.

”AGIS tulee toimimaan Oulussa palvellakseen pohjoisen asiakkaita paikallisesti samalla asiakaslähtöisellä otteella ja osaamisella kuin olemme tulleet tunnetuksi eri puolilla Suomea, niin kaasusammutus-, sprinkleri- kuin paloilmoitinratkaisuja ja -palveluja tarjoavana yrityksenä”, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Karila.

Huolto- ja ylläpitopalvelut kysynnän kärjessä – asentaminen ja urakointi linjakkaasti mukana valikoimassa

Valtaosa AGIS Fire & Securityn asiakkaista Oulussa hankkii yritykseltä huolto- ja ylläpitopalveluja olemassa oleviin sammutusjärjestelmiin ja paloilmoittimiin.

”Suosittelemme aina huolto- ja ylläpitosopimusta, jolloin me vastaamme muun muassa huollon säännöllisyydestä ennakoivasti. Ja sopimus voidaan tehdä laajasta järjestelmäkokonaisuudesta tai sen osista. Tietysti huollon tai esimerkiksi nykyisten sprinklerijärjestelmien saneerauksen voi tilata meiltä myös soittamalla kertaluontoisesti”, Tommi tarkentaa.

AGIS Fire & Security tarjoaa uusia sammutusjärjestelmiä erityisesti sellaisiin kohteisiin, joissa vaihtoehdoksi tarvitaan kaasusammutusta.
”Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi konesalit, sähkötilat ja tekniset tilat, teolliset tilat tai esimerkiksi tilat, joissa kaasusammutuksella suojataan arvokkaita esineitä, teoksia tai materiaalia. Esimerkkinä voin mainita muun muassa kansainvälisestikin merkittävän datakeskuksen Kajaanissa, jossa sijaitsee LUMI-supertietokone”, Kimmo Karila kertoo.

AGIS on merkkiriippumaton palveluyritys

AGIS Fire & Securityssä osaaminen ja luvat kattavat sammutus-, paloilmaisu- ja äänievakuointijärjestelmät laajasti merkistä ja mallista riippumatta. Palvelukokonaisuus suunnittelusta asentamiseen sekä huoltoon ja ylläpitoon asti on asiakkaiden kannalta joustava, tehokas ja luotettava. AGIS Fire & Security Oy on TUKES-hyväksytty yritys ja henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti hyvän paloturvallisuuspalvelun kehittämiseksi.

Lisätietoja:

Tommi Hietala, p. 050 465 1122 tai tommi.hietala@agisfs.fi
Kimmo Karila, p. 0400 458 133 tai kimmo.karila@agisfs.fi

© Copyright 2018 AGIS Fire & Security. All Rights Reserved.