Fire Eater Inergen -kaasusammutusnäytökset toukokuussa

AGIS Fire & Security Demo Tour starttaa jälleen toukokuussa! Järjestämme Fire Eater INERGEN -kaasusammutusnäytökset Turussa, Porissa, Kokkolassa, Raahessa ja Oulussa. Valitse sinulle parhaiten soveltuva ajankohta ja paikkakunta – ja ilmoittaudu mukaan!

Kaasusammutuksen koelaukaisu toteutetaan isohkon huoneen kokoisessa suljetussa tila (36 m³). Ajamme ja pystytämme demotilan tänä keväänä 5 paikkakunnalle!

AGIS Fire & Securityn toteuttama Fire Eater INERGEN -sammutusjärjestelmä käynnistyy paloilmoittimen havaittua alkavan palon. Näytöksessä havaitaan, että:

  • ratkaisu suojaa tehokkaasti ja puhtaasti herkkiä sähköisiä laitteistoja aiheuttamatta terveysvaaraa henkilöille, jotka ovat mahdollisesti jääneet paloalueelle.
  • näkyvyys säilyy erittäin hyvänä huoneessa sammutuksen aikana.
  • sammutus tapahtuu ympäristöystävällisesti, sammutuksen yhteydessä ei vapaudu ihmiselle tai ympäristölle vaarallisia hajoamistuotteita.

Tapahtumassa vertaillaan myös konkreettisesti kaasusammutus- ja aerosolijärjestelmiä keskenään. Lisäksi kuulet ajankohtaista tietoa sammutus- ja äänievakuointijärjestelmistä ja niihin liittyvistä palveluista. Nautimme yhdessä aamupalaa tai lounasta.

Varaa paikkasi täältä!

© Copyright 2018 AGIS Fire & Security. All Rights Reserved.